IDEAAL VOOR:

– cultuurhuizen

– theaters

– concertzalen

– grote festivals

– bioscopen

– pretparken

– …

Bestaande shows:

– Hypno-Zen-Sation (Boekingen via chateaumagique.be)

– HyPPnose (Boekingen via: chateaumagique.be)

– Kinepolis Live: Hypnose (Kinepolis Groep)

– Professor Pickart (Bobbejaanland)

– Dr. Patrick Pickart (pop-up theater Veaudeville)

– De Reis rond de Wereld in 80min

– Hypnose Anders

Projecten: De Hypnoseshow zonder show; Eclips of the Mind & Cirque du Sommeil

Logo Patrick Pickart Zwart

HYPNO-ZEN-SATION, EEN NIEUWE ONTDEKKINGSREIS DOORHEEN DE WONDERE WERELD VAN HET MENSELIJK BREIN.

De nieuwste productie sinds ‘Hypnose Anders’ van hypnotiseur en professioneel coach Patrick PickArt (in samenwerking met regisseur Steven Duyck).

In deze show, gaat Patrick dan ook terug naar de basis van hypnose: beleving van ontspanning en mysterie. Door een spel van licht en muziek, doorweven met mysterie en ondergedompeld in een bad vol heerlijke ontspanning, neemt Patrick vrijwilligers uit het publiek mee in deze interactieve reis doorheen het onderbewustzijn.

HYPNO-ZEN-SATION illustreert wat hypnose kan doen met onze creativiteit en verbeelding. Verbazend en verrassend zijn de situaties waarin de deelnemers zichzelf kunnen/durven brengen. De hypnonauten beleven allerlei sensaties en worden de echte helden van de avond!

Ben je nieuwsgierig te weten hoe creatief je brein is? Heb je zin om mee het taboe rond hypnose te doorbreken? Kom dan zeker kijken en neem vooral deel…

Logo Patrick Pickart Zwart

HYPPNOSE

Wat als we onze dromen eens echt zouden kunnen beleven? Stel je voor dat je Leonardo DiCaprio persoonlijk zou kunnen ontmoeten, of Beyoncé …

Hoe zou het zijn als je je even in het oude Egypte kon wanen, je zo sterk kon worden als Superman of kon vliegen op een bezemsteel zoals Harry Potter?

Hypnose maakt dat allemaal mogelijk, zo lang je het maar zelf wilt.

Kom en ervaar de nieuwe show van Patrick Pickart samen met je vrienden en familie. Op een ontspannende en boeiende manier, neemt hij je mee in de wonderlijke wereld van je eigen fantasie.
Een aantal vrijwilligers krijgen de unieke kans om de droomwereld te ervaren die Patrick Pickart zal oproepen. Geniet, ontspan en verwonder jezelf over de mogelijkheden van het menselijk brein.

Begin alvast maar te dromen en wie weet maakt hij jouw droom wel waar …

Logo Patrick Pickart Zwart

KINEPOLIS LIVE: HYPNOSE BY PATRICK PICKART

Patrick Pickart, bekend van Belgium’s Got Talent, Tomtesterom, Lichaam van Coppens, Jonas & Van Geel, Gert Late Night, is gestart met zijn ‘hypnotour’ door Kinepolis.
Neem deel aan een magische reis met verbazingwekkende momenten. Een originele en unieke show die zorgt voor ongelooflijke ervaringen in een sfeer van absolute onmogelijkheid. Waar is de grens tussen realiteit en verbeelding?

Logo Patrick Pickart Zwart
Professon PickArt

PROFESSOR PICKART

Altijd al eens willen weten hoe het is om gehypnotiseerd te zijn? Dat kan! … maar wel op eigen risico… In Desperado City woont de eigenaardige Professor Pickart. Voor je het weet, en misschien wel zonder dàt je het weet, doe je allerlei rare dingen… Spinnen aaien, in een doodskist kruipen, een dansje doen met een zombie … Wie weet welke weirdo experimenten voert hij dit keer weer uit in zijn laboratorium?

Professor Patrick Pickart in Bobbejaanland
Logo Patrick Pickart Zwart

PATRICK PICKART in Actie
(Klik op de foto om te vergroten)