Specials

Deze sectie ‘Specials’, zijn bijzondere toepassingen van hypnose omdat er bijzondere voorwaarden zijn om die te laten doorgaan.
Bekijk wat je interesseert en neem gerust contact op om meer te weten te komen over een bepaald concept.

Window sleep act

Marketingstunts

Via marketingstunts kan je het grote publiek via korte sessies laten kennismaken met hypnose. I.p.v. maar dan een uur in een hypnoseshow te zitten, kan je op zo eens kort proeven hoe het is om in hypnose te zijn. Je kan het inzetten als promo voor een product bv. een automerk, beddenwinkel, …
Maar ook als aandachtstrekker bv in een shoppingcenter of op een festivalweide.
Je zal zien dat de foto’s en filmpjes die gemaakt worden door familie en vrienden snel hun weg op de sociale media vinden.

Home party hypnose

HypnoDare Party

Wil je eens een intiem moment rond hypnose beleven met een groep vrienden of familie?
Samen met een hapje en drankje ontdekken over de mogelijkheden van hypnose. Deze formule bied ik enkel in de week (ma-do) ’s avonds aan. 

Hypnose degustatie Patrick Pickart

Hypnose Degustatie

Hypnose staat centraal, maar het hele showgedeelte laten we achterwege. Toch kunnen we samen eens proeven van wat hypnose doet en kan. Tegelijk kom je ook meer te weten over de werking van het brein en hoe het ons beïnvloedt bij opvoeding, onze communicatie en ons welzijnsgevoel.  Ideaal voor teams, bedrijven alsook service clubs. Als je een uitgebreidere presentatie wenst, dan kan je me beter als Keynote Speaker uitnodigen.

Meer info kan je vinden op mijn andere website:

www.dehypnosecoach.be

Hypnoseshow kinderen

Tiener Magic Hypnoparty

Gezien de tienergeneratie onze toekomst is, wil ik hen ook unieke kans bieden mij te boeken voor bv. een verjaardagsfeestje of ander speciaal moment in hun leven. Tijdens deze educatieve show leer ik hoe we onszelf beïnvloeden met beelden. We doen doen een aantal experimenten die de werking van het brein aantonen, goochelen we ook en werken we zo naar de hypnose als hoogtepunt van het feestje. Ik voorzie deze formule voor momenten zoals de woensdagnamiddag of een namiddag in het weekend.
Ideaal vanaf 12j tot 18j.

PATRICK PICKART
HYPNOTISEUR d’AVANT-GARDE

Beach hypnosis strandhypnose

Straat & Strand Hypnose

Je kan me als stad of gemeente uitnodigen om de mensen in de straat of op het strand te entertainen. Mensen kunnen op enkele minuten eens proeven van een heerlijke ontspannen hypnose. Ze gaan foto’s maken en delen op sociale media en in die zin maken ze ook wel reclame voor uw stad. Het is een soort variant van de marketingstunt hypnose. Zie hierboven. 

Pickart Patrick Hypnoseshow

EROTISCHE HYPNOSe

Hypnose wordt meer en meer ingezet in de erotische wereld. Zowel erotiek als hypnose werken met verbeelding en beleving.  Japanners maken er al gretig gebruik van om mensen unieke ervaringen te laten beleven.
Weet dat er geen naakt bij de demonstraties aan te pas komt. Het gaat om de beleving. 

Je kan hier gaan van kleine sessies tot heuse erotische hypnoseshows voor bv. erotica beurzen of open minded groepen.
 

Art en hypnose en kunst

HYPNOART

Meer en meer vinden kunstenaars de weg naar mijn deur omdat ze zien dat hypnose een nieuwe manier geeft om hun creativiteit te ontplooien.
Schilderijen maken onder hypnose, modefotoshoots onder hypnose, muziek maken of beleven onder hypnose. HypnoFotografie. Ontwerpen bedenken door een combi van coaching en hypnose, … het kan allemaal. Maak oo
k zeker ook kennis met mijn HypnoStudio. Contacteer me gerust als je wilt samenwerken.

 

Hypnoart hypnose en kunst

HYPNOFOTOGRAFIE

In mijn HypnoMansion heb ik een heuse HypnoStudio. Hier doe ik allerlei fotoshoots met modellen die onder hypnose allerlei poses aannemen en emoties beleven waardoor we unieke foto’s krijgen. Het kan zeker ook buitenshuis. Er kunnen in de hypnostudio ook andere creatieve experimenten rond hypnose plaatsvinden zoals met muziek en soundscapes. Wil je graag een unieke foto van jezelf, kom en laat je op een unieke manier fotograferen. Kan ook met meerdere personen.